***       Водещите вечерни новини       на 14 октомври 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 14 октомври 
Коментари Харесай

Водещите новини! Да не се покани Митрофанова на откриването на 48-ото НС е от интерес за достойнството на България


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 14 октомври   

 

„ Въпросът с наличието на госпожа Митрофанова е от интерес за достолепието на българската страна, тъй че това изрично не е непряк въпрос за обществото “.

***

„ Ние държим във фокуса на своите политики проблемите на българите. В първия ден на Народното събрание ще внесем 25 законопроекта, с които да решим проблемите на жителите. 

Възражението Митрофанова да бъде на тържественото съвещание не е въпрос на отбягване на проблемите на хората, а в противен случай това е въпрос на достолепие на българския народ “. 

Така отговори Йорданова на рецензиите на президента Радев от сутринта поради решението посланикът на Русия Елеонора Митрофанова да не бъде канена на тържественото първо съвещание на Народно събрание в сряда.

***

Говорител на Европейската комисия дефинира през днешния ден като " метафизичен " въпроса какво би предложила комисията да се направи с частта от газопровода " Турски поток " в България, откакто от това оборудване повече не се доставят страни от Европейски Съюз, съобщи Българска телеграфна агенция.

Това е " научен и метафизичен " въпрос, към този момент не е предпочитан, съобщи представителят. Държавите от Европейски Съюз, през които минава газопроводът, би трябвало сами да решат защо да го употребяват, добави той.

***

Видео с водача на партия " Възраждане " Костадин Костадинов набира известност във Facebook.

Действието се развива на жълтите павета към Народното събрание.

Мъж насочва обидни прилагателни към водача на " Възраждане ", който му отвръща, че ще заведе дело против него.

" Ти си съветска ку*ва ", обръща се жителят към Костадинов. Той се заканва да го съди.

" И като ме осъдите какво ще стане? По-малка съветска ку*ва ли ще станеш? ", дава отговор му мъжът.

***

Внушението, че България има нещо общо, не е инцидентно. На съветската страна е належащо да дефинира интернационално присъединяване против нейните ползи и да се върви по линията, която Путин следва отдавана, че в в събитията в Украйна са намесени западни страни, съобщи ген. Запрянов изказванията на Русия, че камионът, взривил се на Кримския мост, е тръгнал от България.

Целта за България е да се дестабилизира ръководството, да се появи подозрение, да се активизира проруският детайл в България, добави той.

Абсурдно е сходно количество гърмеж да премине толкоз граници. Това, което се случило, е квалифицирано и осъществено в Русия. Не е допустимо толкоз огромно количество гърмеж да влезе в Русия, без да е засечено. Но руснаците нямат интерес да кажат истината, акцентира някогашният зам.-министър на защитата.

***

Путин сподели, че няма да атакува Украйна и атакува Украйна; сподели, че няма да има готовност и имаше мобилизация; сподели, че мобилизацията няма да бъде безредна и няма да включва хора над избрана възраст и мобилизацията беше безредна и ги включваше; в този момент споделя, че мобилизацията е свършила…

***

Според предходни изказване задачата би могла да включва образование в сфери като логистика и отбрана от нуклеарни, биологични и химически оръжия.

Предвижда се задачата в началото да продължи две години, а образованието да се организира в страни от Европейски Съюз като Полша и Германия. Според източници от Европейски Съюз Германия може да тренира до 5000 украински бойци в идните месеци.

Някои страни от съюза към този момент образоват украински военни въз основа на национални съглашения.

Цел на задачата на Европейски Съюз е също по този начин координацията на другите действия за образование, предоставяни на Украйна от обособени страни от блока.

***

Доста бързо…

Лиз Тръс, която е министър председател от едвам 37 дни, ще даде конференция по-късно в петък, потвърдиха от " Даунинг стрийт " 10.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР